A jó sajt titka

 

Nagyon sokféle sajtot lehet kapni a piacon. De vajon melyik a jó? Egyáltalán mitől jó a sajt? Hogyan lehet megállapítani a boltok polcain vagy a piacon kapható sajtokról akár csomagoláson keresztül is, hogy érdemes-e hazavinni? Lehet-e a hazai trappista is karakteres és erjedési lyukakban gazdag? Milyen technológiával érhető ez el? Ezekre és még sok más kérdésre igyekszünk választ adni, miközben trappista sajtot készítünk bivalytejből a hallgatóság szeme láttára az ÁTE Élelmiszer-higiéniai Tanszékének Technológiai Laboratóriumában.

Alkalmak
2021-09-24
18:00 - 19:00
2021-09-24
19:00 - 20:00
2021-09-24
20:00 - 21:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles

Élő