A talajaink az egészséges élelmiszer szolgálatában

 

Milyen tulajdonságok teszik a talajt jó termékenységűvé, vagyis az egészséges élelmiszerelőállítás első láncszemévé? Interaktív módon lehet betekintést nyerni, hogyan, milyen vizsgálatokkal mérhető a talaj alapvető fizikai, kémiai tulajdonsága (a talajok fizikai félesége, a talajszemcsék nagysága, talajok kémhatása színes reakciókon keresztül.) Melyik zöldség tápanyagtartalma nagyobb, és vajon a nagyobb tápanyag tartalmú zöldség egészségesebb? Erre kaphatunk választ növényi szövetnedvvizsgálaton keresztül.  

 

Alkalmak
2021-09-24
18:00 - 18:30
2021-09-24
19:00 - 19:30
2021-09-24
20:00 - 20:30

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles