Játékos informatika

 

E-sport kaland: A részvevők betekintést nyerhetnek az e-sport és a videojátékok világába. Megismerkedhetnek az e-sport jellegzetességeivel, a csapatok, versenyek működésével, valamint lehetőségük lesz kipróbálni és összemérni tudásukat a legnépszerűbb e-sport játékokban, mint a League of Legends, a Counter Strike: Global Offensive, a Call of Duty Warzone vagy a Valorant.

Önvezető jármű bemutató:
A bemutató keretében a látogatók megismerhetik az önvezető járművekkel kapcsolatos kutatási eredményeinket. Modellautónkat nagy felbontású kamerák, valamint lidar, sebességmérő és pozíció meghatározó szenzorok segítségével saját készítésű pályáinkon teszteljük és tanítjuk be.

Szabadulás a bölcsektől:
A játék során a maximum 6 fős csapatok próbára tehetik tudásukat, ügyességüket és leleményességüket, akik a bölcsek rejtvényeit megfejtve nyerhetik vissza szabadságukat.

Kalandozás az animációkészítés világában:
Napjainkban az animáció szinte már mindenhol jelen van (pl. rajzfilmek, reklámok, weboldalak, számítógépes játékok). Látogatóink megismerkedhetnek az animációkészítési technikákkal, és elkészíthetik akár az első saját mini animációjukat is. Merüljünk el közösen az animáció fantasztikus világában!

Alkalmak
2021-09-24
17:00 - 18:00
2021-09-24
18:00 - 19:00
2021-09-24
19:00 - 20:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles