Űrhajósok, szkennelés és mosolytervezés

 

Tudjátok mit csinál az asztronauta, ha szomjas?

Űrkutatás!!!

No de vajon kiből lehet asztronauta, és mi köze a fogorvostudománynak az űrprogramhoz? Rövid interaktív bemutatónkban erre keressük a választ azokkal, akik velünk tartanak a Nemzetközi űrállomásra! A program végére megtudhatod, vajon lehetnél-e épp Te a magyar misszió jelöltje!

Az intraorális szkenner verseny alkalmával az érdeklődők kipróbálhatják a fogpótlástani gyakorlatban egyre sűrűbben alkalmazott, legújabb technológiát. A digitális lenyomatvétel során a résztvevők intraorális szkennerrel digitalizálnak egy felső állcsont modellt, amelyet ezután 3-dimenzióban tudnak megtekinteni a számítógép képernyőjén. A verseny során a szkennelési időt mérjük, ami alapján helyezetteket hirdetünk, de minden versenyben résztvevő érdeklődő apró, Semmelweis-es ajándékban részesül.

Felismered a hírességeket a mosolyuk alapján? Gondoltad volna,hogy a sztárok sem születnek tökéletes mosollyal? Ha érdekel, hogy hogyan néz ki egy esztétikus mosoly köztünk a helyed. A résztvevők végigkövethetik a mosolytervezés alapjait és betekintést kaphatnak a páciensek mosolyrehabilitációjának a menetébe is.

https://youtu.be/i5UwFqy5c5g

Alkalmak
2022-09-30
18:00 - 19:30
2022-09-30
20:00 - 21:30

Also for foreigners

Covid védettségi igazolás szükséges

Regisztrációköteles