Közös főzés és kóstoló: Kék zónás receptek magyarosítva

 

Tudtad, hogy a világ bizonyos régióiban – az úgynevezett kék zónákban – az emberek kiemelkedően hosszú, egészséges életet élnek? A Kutatók Éjszakáján megismerheted ezeket a táplálkozási szokásokat – hazai alapanyagokkal, magyar szemmelMi a közös az okinawai és a nagymamád főztjében?

Közös főzés és kóstoló: Kék zónás receptek magyarosítva – készítsd el párban és kóstold meg helyben!

Alakítsd ki saját „hazai kék zóna” menüdet dietetikus segítségével: receptek az egészséges élethez.

Szeretettel várunk mindenkit, aki kíváncsi, hogyan lehet hosszabb és jobb életet élni – magyar módra.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Alkalmak
2025-09-26
18:00 - 21:00
2025-09-26
18:00 - 21:00

Only with Hungarian knowledge

Regisztrációköteles