Rejtett Világok Felfedezése a Mikroorganizmusok Közösségeiben

 

Szeretnénk meghívni Önöket egy izgalmas és rejtélyes utazásra a mikroorganizmusok birodalmába. Miközben a látható világban élünk, a mikroszkopikus méretű élőlények rejtett közösségei szerte a Földön lenyűgöző és kevéssé ismert világokat rejtenek. Miért érdekesek ezek a mikroszkopikus élőlények? Mivel mikroorganizmusok milliói élnek és működnek bennünk és körülöttünk, hatalmas hatással vannak a természetre, az emberi és állati egészségre és az élet fenntartására. Az esemény során bemutatjuk, hogy mikroorganizmusok hogyan alakítják az ökoszisztémákat, segítik a növények növekedését, és befolyásolják még a saját emésztésünket, de még a gondolatainkat is!
Kutatóink a mikroorganizmusok közösségeinek titokzatos világában keresik a válaszokat. Eljött az ideje, hogy Veletek együtt feltárhassuk azokat a kapcsolatokat és kölcsönhatásokat, amelyek az élő organizmusok és a mikroszkopikus mikrobák között zajlanak. Az esemény során bemutatjuk, hogy milyen módon hatnak a környezetre, hogyan befolyásolják egymást és miként járulnak hozzá az élet sokféleségéhez.
Csatlakozzatok hozzánk a rejtett világok lenyűgöző felfedezésére a mikroorganizmusok közösségeiben! Fedezzük fel együtt, hogyan működnek az élet ezen apró, de lenyűgöző dimenziói, és találkozzatok a tudósokkal, akik a mindennpi munkájuk során ezen titokzatos mikrobiális világkban mélyednek el. Várunk mindenkit egy izgalmas és érdekes estére!

Alkalmak
2023-09-29
18:00 - 18:45
2023-09-29
19:00 - 19:45
2023-09-29
20:00 - 20:45

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles