Zöld fehérje egy alternatív lehetőség az élelmiszerekben

 

A fehérje piac növekvő iparág, amelyet a fehérjében gazdag élelmiszerek és étrend kiegészítők iránti növekvő kereslet hajt. Az utóbbi időben a fehérje piacot olyan trendek mozgatják, mint a magas minőségű természetes és fenntartaható fehérje források iránti kereslet, benne foglalva a növényi alapú fehérjék használatát, továbbá a funkcionális és dúsított fehérje termékek térhódítása. Ha növényi fehérjékre gondolunk a magok, termések jutnak először eszünkbe. Tudtad-e, hogy a zöld leveles hajtásból is sok, értékes fehérje nyerhető ki a megfelelő feldolgozási módszerekkel? Kóstolóval egybekötött bemutatón ebbe kaphattok betekintést. Megmutatjuk, hogyan lehet fehérjét kinyerni zöld levélből zölden és nem zölden különböző labor módszerekkel. Kóstolhattok ilyen fehérjékkel készített édességeket és értékelhetitek azokat.

Alkalmak
2024-09-27
14:00 - 16:00

Only with Hungarian knowledge

Regisztrációköteles