3D nyomtatás és dizájn a hétköznapokban + az iskolai "Alkotóműhely" módszertana

 

A 3D nyomtatás már a mindennapjaink része. Hogyan használják a 3D modellezést a tervezésben és hogyan nyomtatnak termékeket 3D-ben? A nyomtatáson kívül a résztvevők megtudhatják, hogy a "Makerspace", azaz "Alkotóműhely" nevű kezdeményezés hogyan segíti elő az együttműködést, a kritikus gondolkodást és a problémamegoldó készségeket. Nyomtatás közben a résztvevők megismerhetik az ISD pedagógusának módszereit, melyek a későbbiekben számos módon és helyen megvalósíthatóak. Az előadás angol és magyar nyelven zajlik.

3D printing is part of our everyday lives. How is 3D modelling used in design to create 3D printed products? Beyond printing, participants will learn how the Makerspace initiative fosters collaboration, critical thinking and problem-solving skills. While 3D printing, participants will learn about the ISD educator's methods, which can be implemented in a variety of ways and places in the future. The presentation will be in English and Hungarian.

AZ ISKOLÁHOZ INGYENES TRANSZFERBUSZ INDUL A DEBRECENI EGYETEM FŐÉPÜLETÉTŐL 17.00-KOR! Az előadás után a transzfer a Debreceni Egyetem elé viszi vissza a résztvevőket!

Megközelíthetőség: kocsival (az iskola őrzött parkolójában lehet megállni); DKV 13 busz, kb. 5 perc séta az iskola; ingyenes transzferbusszal a Debreceni Egyetemtől igény esetén: erről szeptember 26-án a megadott e-mail címekre tájékoztatást küldünk, és aznap 16.00 óráig tudnak regisztrálni a transzferre.

Alkalmak
2023-09-29
17:30 - 18:30

Also for foreigners

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles