Használható projektmenedzsment a hétköznapokban

 

Hogyan valósíthatod meg egy elképzelésedet hatékonyan, céltudatosan, sikeresen? A 10. osztály egy fél évet szánt rá, hogy ezt a tudást és gyakorlatot megszerezze. A projektmegvalósítás minden lépését érthetően és a hétköznapokban is jól használhatóan mutatjuk be: az ISD egyik diákja az iskolánk kertjének varázslatos átalakítását, a kreatív elképzeléstől, az aprólékos tervezésen át, a megvalósításig mutatja be. "Ismerd meg ezt az utazás, ahol nemcsak választ kaptam egy kérdésre, hanem olyan felbecsülhetetlen értékű időgazdálkodási és kommunikációs készségekre is szert tettem, amelyek egy életre szólnak. Tapasztald meg az oktatás és a természet találkozásának varázsát a projektemen keresztül." - Panna. Az előadás igény szerint magyarul és angolul is hallgatható.

In Grade 10, students learned how to implement ideas efficiently, purposefully, and successfully. They spent a semester acquiring this knowledge and practice. The project implementation process is presented in a way that is easy to understand and use in everyday life. An ISD student will show the transformation of the school garden from creative concept to detailed planning and implementation. Panna, the student who worked on the project, gained valuable time management and communication skills that will last a lifetime. You can experience this journey by watching the presentation, which is available in both English and Hungarian upon request.

AZ ISKOLÁHOZ INGYENES TRANSZFERBUSZ INDUL A DEBRECENI EGYETEM FŐÉPÜLETÉTŐL 17.00-KOR! Az előadás után a transzfer a Debreceni Egyetem elé viszi vissza a résztvevőket!

Megközelíthetőség: kocsival (az iskola őrzött parkolójában lehet megállni); DKV 13 busz, kb. 5 perc séta az iskola; ingyenes transzferbusszal a Debreceni Egyetemtől igény esetén: erről szeptember 26-án a megadott e-mail címekre tájékoztatást küldünk, és aznap 16.00 óráig tudnak regisztrálni a transzferre.

Alkalmak
2023-09-29
17:30 - 18:30

Also for foreigners

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles