Story Workshop - Kreatív olvasás és szövegértés fejlesztés kisgyerekeknek

 

A tartalomfogyasztásunk óriásit változott az elmúlt években. A gyerekek szövegértési és olvasási készségeit is ehhez igazítva, tegyük újra élménnyé az olvasást! Az ISD első osztályos tanára a legfrissebb kutatási adatok alapján állított össze egy előadását: a résztvevők megtanulják, hogyan lehet játékosan könyvet írni, vagy a technológia segítségével digitális könyveket és képregényeket készíteni. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, aki az írást a gyerekek számára vonzó élménnyé szeretné tenni, és mindenkinek, akit érdekel a játék alapú kutatás/tanulás.

A gyerekek számára is remek programmal készül: újrahasznosított és természetes anyagokat használnak majd, hogy a Story Workshop varázslatán keresztül történeteket alkossanak.

Az előadás angol és magyar nyelven zajlik.

Explore literacy through the lens of inquiry and discover how you can combine an inquiry approach with literacy. Participants will use recycled and natural materials to create stories through the magic of Story Workshop. Learn how to use play to write books or use technology to create digital books and comics. This is for anyone looking to make writing an engaging experience for children and for anyone interested in inquiry/learning through play. The presentation will be in English and Hungarian.

AZ ISKOLÁHOZ INGYENES TRANSZFERBUSZ INDUL A DEBRECENI EGYETEM FŐÉPÜLETÉTŐL 17.00-KOR! Az előadás után a transzfer a Debreceni Egyetem elé viszi vissza a résztvevőket!

Megközelíthetőség: kocsival (az iskola őrzött parkolójában lehet megállni); DKV 13 busz, kb. 5 perc séta az iskola; ingyenes transzferbusszal a Debreceni Egyetemtől igény esetén: erről szeptember 26-án a megadott e-mail címekre tájékoztatást küldünk, és aznap 16.00 óráig tudnak regisztrálni a transzferre.

Alkalmak
2023-09-29
17:30 - 18:30

Also for foreigners

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles