Nyelvészeti kincskereső

 

Regisztrációköteles program!

Merüljetek el az ELTE BTK campusán az alkalmazott nyelvészet rejtelmeiben, fedezzétek fel játékos módon a hallgatók fontos útvonalait az egyetemen belül, és  ismerkedjetek meg különböző izgalmas nyelvészeti problémákkal!

Gyűjtsétek össze pontjaitokat a rejtvények megoldásával állomásainkon, hogy végül ti magatok is tiszteletbeli alkalmazott nyelvészekké válhassatok.

A csoportokat óránként indítjuk, a kincskeresőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt tudtok.

A program házigazdája az ELTE BTK Alkalmazott nyelvészeti diákműhelye:
Az Alkalmazott nyelvészeti diákműhely fő célkitűzése, hogy segítséget nyújtson az alkalmazott nyelvészet iránt érdeklődő hallgatóknak kutatásaik megvalósításához, és olyan fórumot teremtsen, ahol az érdeklődők szakmai kérdéseiket, problémáikat, tapasztalataikat nemcsak egymással, hanem a műhely munkáját támogató oktatókkal is megbeszélhetik. A Műhely tagjai rendszeresen részt vállalnak különböző alkalmazott nyelvészeti konferenciák, rendezvények, tudományos ismeretterjesztő programok (pl. Egyetemi Anyanyelvi Napok, Kutatók éjszakája) szervezésében, illetve rendszeresen szerveznek közös kirándulásokat, kulturális programokat (pl. színház, múzeum) és más kötetlen programokat is.

Alkalmak
2023-09-29
19:00 - 20:00
2023-09-29
20:00 - 21:00
2023-09-29
21:00 - 22:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Nem regisztrációköteles