Csoporthipnózis

 

Szeretné tudni, hogy Ön mennyire hipnotizálható? Vegyen részt az ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék programján, amelynek kutatói már 40 éve tanulmányozzák a hipnózist.

A program során a kutatók csoporthipnózis keretében bemérik a résztvevők hipnotikus fogékonyságát egy standardizált skála segítségével, amelyet 1959-ben fejlesztették ki, és ma már az egész világon a hipnóziskutatás alapvető követelménye. A csoporthipnózist, amelyen 10-20 személy vehet részt, egy hipnoterapeuta vezeti, és képzett megfigyelők pontozzák majd a látható viselkedést. A hipnózis végén a résztvevők papír-ceruza tesztek segítségével beszámolnak szubjektív élményeikről is.

Az egyetem munkatársai kérik a jelentkezőket, hogy 5-6 perccel a megadott időpont előtt érkezzenek, a későn jövőket már nem tudják beengedni. Az egész alkalom kb. másfél órát vesz igénybe.

Fontos, hogy a csoporthipnózison csak azok vehetnek részt, akik egészségesek, nem állnak vagy álltak neurológiai vagy pszichiátriai kezelés alatt, 18 év felettiek és kitöltik az online regisztrációs lapot!

LINK: https://forms.gle/RCdFRHGEqh3eZ7Ey9

Alkalmak
2023-09-29
19:30 - 21:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles