Origó Online Osztálytalálkozó

 

Ezen a teljesen ingyenes online programon az ország összes iskolájának összes osztálya egyszerre vehet részt. Csak regisztráljatok, csatlakozzatok az e-mailben kapott Teams linken, és integessetek a többi osztálynak akár többszáz kilométerre! Az esemény két online csoportban zajlik: az egyik csoportban a vadonatúj Origó MONO egynyelvű angol B2 vizsgáról, a másik csoportban az Origó kétnyelvű német B2 vizsgájáról hallhattok. Az interaktív előadások 10 órakor kezdődnek és 60 percesek. Az előadások után a Vizsgaközpont fő munkatársai válaszolnak a kérdéseitekre is. Jelentkezés: https://forms.gle/EyBkb1nxb3yUP4nK8

Fekete Katalin: Több, mint harminc évig orosz-angol szakos középiskolai tanárként tanított egy műszaki szakközépiskolában, ezen belül húsz éven át az angol kéttannyelvű oktatásban nyelvtanárként és célnyelvi civilizáció tanárként. 2019. augusztusa óta az ELTE Origó Nyelvi Centrum angol nyelvi vizsgáztatója, angol nyelvi felelőse, és vezető vizsgafejlesztője.

Gyöngyössy Noémi: Szenvedélye a német nyelv tanítása és a közös munka a diákokkal. Fő profilja már 25 éve a vizsgafelkészítés. Gyakorlott nyelvtanárként került az ELTE Origó Nyelvi Centrumhoz, ahol 2018 óta a német nyelvi felelős feladatkörét látja el. A koordinációs feladatok és a vizsgaanyagok fejlesztésének irányítása mellett számos módszertani továbbképzést tart nyelvtanárok számára, melyeknek célja a hatékony felkészítés a nyelvvizsgára.

Alkalmak
2023-09-29
10:00 - 11:00
2023-09-29
10:00 - 11:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles

Élő