„Tudomány a tányéron” – Gasztrokaland az érzékek birodalmában
Lépj be a gasztronómia tudományos kulisszái mögé! A vendéglátás nemcsak főzés – kémia, érzékszervi pszichológia, fenntarthatóság és világjárás is egyszerre. A „Tudomány a tányéron” című interaktív élményprogramunkban látványos kísérleteken, ízfelismeréseken, illatjátékokon és kvízeken keresztül tapasztalhatod meg, mi minden rejlik egy egyszerű falat mögött.
A látogatók kis csoportokban, forgószínpad szerűen járhatják végig az 5 tematikus állomást – hallgatók és oktatók vezetésével.
1. Gasztronómiai labor – Ízek és érzékek nyomában
2. Illúzió az ízben – Színek, hangok, illatok csapdájában
3. Ízutazás: Kóstold körbe a világot!
4. Fenntartható menü: Rakd össze az ökotányérod
5. Gasztrokvíz Show: A vendéglátás tudománya
Kiegészítő: Narancskaviár – Molekuláris gasztronómiai mini-kísérlet és GASZTRÓS SZELFIFAL – „Chef in progress” fotósarok


Only with Hungarian knowledge
Nem regisztrációköteles