ASD és AN workshop

 

Érdekel az autizmus és szeretnéd megtapasztalni milyen lehet ezzel a zavarral/betegséggel együtt élni? Itt a lehetőség! Az ASD workshop az autizmus világába szeretné bevezetni az érdeklődőket négy állomáson keresztül, melyek az autizmusra jellemző területeket ismertetnek. A tudatelmélet (mások mentális állapotának, szándékainak felmérésének képessége), végrehajtó funkciók (tervek kivitelezését segítő funkciók), centrális koherencia (egységes jelentés keresése) és szenzoros érzékenységet mutatjuk be, az elmélet mellett ezeket felmérő kérdőíveket, teszteket és feladatokat láthatnak és próbálhatnak ki az ide betérők, továbbá terápiás eszközöket is, melyekkel egy-egy nehézséget célzunk meg.
Továbbá azok számára, akik érdeklődnek az anorexia nervosa és a mentális egészség iránt, valamint az érintettek és családtagjaik számára, workshopunk másik célja, hogy mélyebb megértést nyújtson az anorexia nervosa-ról, annak történetéről, diagnózisáról, tüneteiről és kezelési lehetőségeiről. Emellett hangsúlyt fektetünk a testkép és média hatásainak elemzésére, valamint az érintettek és családtagjaik közötti empátia és megértés kialakítására és erősítésére.

-----------------------------------------------------------------------

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a turnusok rugalmasak, nincs pontos kezdési idő, bármikor lehet csatlakozni a turnus időpontjától és regisztrációtól függetlenül.

Alkalmak
2023-09-30
11:00 - 12:00
2023-09-30
12:00 - 13:00
2023-09-30
13:00 - 14:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles