Kutatható-e a sör? Az alkoholos és alkoholmentes sörök világa

 

Átfogó képet kaphatnak a sörgyártás alapanyagairól (amiket meg is foghatnak, esetleg kóstolhatnak), a technológia menetéről és a berendezésekről. Ismertetést kapnak a különböző sörtípusokról, előállításukról (például hogyan készül az alkoholmentes sör), valamint arról, hogy mitől lehetnek olyan eltérőek a sörök, noha ugyanazokból az alapanyagokból készülnek. A látogatók megismerhetik, hogy „mit lehet kutatni a sörön”. Egyszóval betekintést nyerhetnek a sörök különös világába, ahol olyan – még a rutinos sörivók számára is ismeretlen – kifejezésekkel és azok jelentőségével ismerkedhetnek meg, mint a „máslás”, a „fényíz”, a „beélesztőzés” vagy a „diacetil”.

Alkalmak
2024-09-27
18:00 - 19:00

Only with Hungarian knowledge

Regisztrációköteles