#énjövőm online workshop - Hogyan értjük félre egymást?

 

Online workshop középiskolásoknak, hogy magabiztosan, bátran lépj új utakra!

Sok esetben nem a tudás, hanem sokkal inkább az önbizalom, motiváció, vagy bizonyos kommunikációs készségek hiánya okozza a bizonytalanságot a pályaválasztási döntéseitek meghozatalában. Ezen készségekre és fejlesztendő területekre fókuszáltan hozzuk el Nektek a Coca Cola #énjövőm programjának online workshopját.

Hogyan értjük félre egymást? - a kommunikáció szerepe az emberi kapcsolatainkban

Idézz fel egy olyan esetet, amikor félreértettek téged!

Most pedig egy olyat, amikor te értettél félre valakit!

Van ötleted hogyan lehetett volna megelőzni ezeket?

A megfelelő megértés mindkét félen múlik, hiszen egy kommunikációs helyzetben legalább ketten vagyunk benne. De mit tudok tenni annak érdekében, hogy úgy adjak át egy információt, ahogy szeretném, illetve hol és mi a felelősségem fogadóként abban, hogy az üzenet célba is érjen?

A 2 órás alkalom során erre a kérdésre keressük majd közösen, a ti tapasztalataitokra építve a válaszainkat. Megnézzük, hogy mekkora jelentősége van az arcjátékunknak vagy a testtartásunknak, hogy miben rejlik a kérdések ereje, illetve mit tudunk tenni annak érdekében, hogy egy üzenet úgy menjen át, ahogy mi szeretnénk.

A szándék, bármilyen jó és erős, önmagában kevés.

Azt megfelelően kell tudnunk kommunikálni is. Mi vagyunk a jövő építőkockái – formáljuk magabiztosabban a jövőnket együtt!

A programot Zoom-on tartjuk!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a programot csak kellő számú regisztráló esetén tartjuk meg. A program megtartásáról szeptember 30-án délelőtt értesítést küldünk.

Alkalmak
2022-09-30
15:30 - 17:30

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles

Élő