Magyar ChatGPT fejlesztés, orvosi asszisztens: Anna nővér

 

Az utóbbi időben a chatbotok egyre elterjedtebbek lettek, különösen az orvosi asszisztensek. Azonban jelenleg még nincsenek olyan orvosi chatbotok, amelyek magyar nyelven elérhetőek lennének. Ez azt jelenti, hogy a magyar nyelvű felhasználók számára még nem áll rendelkezésre egy olyan automatizált rendszer, amely segíthetne nekik egészségügyi kérdéseikben vagy problémáik kezelésében. 

A kutatásom célja egy orvosi chatbot asszisztens létrehozása, amely egy weboldalon és mobilapplikáción keresztül segít. Az applikáció különösen fontos szerepet játszik a felhasználók számára, mivel lehetővé teszi a mobilkészülékek hordozhatóságát kihasználva az asszisztens használatát bármikor és bárhol.

Az asszisztens feladata az orvosi kérdések megválaszolása, az egészségügyi tanácsadás nyújtása és a felhasználók tájékoztatása az egészségügyi problémák és kezelések terén. A chatbot képes felismerni és értelmezni a felhasználók által megadott szöveges bemeneteket, és az algoritmusok segítségével releváns és pontos válaszokat nyújtani. Az interaktív kommunikáció érdekében a chatbot lehetőséget biztosít a felhasználóknak a további kérdések feltevésére és a részletes információk kérésére.

A chatbot azonnal válaszol a felhasználók kérdéseire és segítséget nyújt az egészségügyi problémák kezelésében. Nem kell várni az orvosi rendelőre vagy kórházi sorbanállásra, mert akár otthon is elérhető. Valamint az egészségügyi intézmények általános teljesítményére is pozitív hatással lehet, mert kisebb panaszokkal elég, ha a beteg egy orvosi asszisztens chatbothoz fordul.

Alkalmak
2023-09-29
18:30 - 19:00

Also for foreigners

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Nem regisztrációköteles