Ősgabonás állomás
A nyolcadik állomáson megismerheted, és szó szoros értelemben megízlelheted ősgabonás csapatunk munkáját. Hallhatsz az ősbúzák főbb jellegzetességeiről, jelenleg zajló kutatásainkról, és szemügyre veheted, hogyan néz ki az alakor és a tönke. Megtudhatod melyek az ősbúzák azon tulajdonságai, melyek kivételesen egészséges táplálékká teszik őket. Gondoltad volna, hogy az ősbúzáknak számos felhasználási módja létezik? Nem csupán pékárut, tésztát és süteményeket, hanem tejhelyettesítő ősbúza italt és fermentált ősbúza italt is lehet belőlük készíteni. 18:15-kor és 19:15-kor megnézheted az alakor- és tönke ital készítésének folyamatát, valamint egész este lehetőséged nyílik megkóstolni az ősbúza italok mellett az „ala(jo)ghurt”-ot és ősbúza kekszeinket is.
Only with Hungarian knowledge
Covid védettségi igazolás nem szükséges
Nem regisztrációköteles