Fenntarthatóság – Fókuszban az élelmiszer

 

Előadó: László Veronika

Az előadás során megtudhatod, mit jelent a fenntarthatóság; mi a különbség a gyenge és erős fenntarthatóság koncepciója között; mit mondanak a jövőkutatók, miért is kritikus fontosságú az élelmiszer a fenntarthatóságban; vajon lesz-e elég élelmiszer és ivóvíz 2050-ben. Az élelmiszerpazarlás csökkentése és a tudatos élelmiszer kezelés az egyik fő feladatunk a fenntarthatósági törekvésekben.

Tölts el egy kellemes estét a Kutatók Éjszakáján a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán, ahol érdekes előadásokkal várunk a fenntarthatóság jegyében.

Időpont: 2024. szeptember 27. (péntek), 19:00-21:10
Helyszín: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10., A épület, földszint, A/8 terem

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Alkalmak
2024-09-27
19:35 - 20:00

Only with Hungarian knowledge

Nem regisztrációköteles