Fenntarthatóság – Fókuszban az élelmiszer
Előadó: László Veronika
Az előadás során megtudhatod, mit jelent a fenntarthatóság; mi a különbség a gyenge és erős fenntarthatóság koncepciója között; mit mondanak a jövőkutatók, miért is kritikus fontosságú az élelmiszer a fenntarthatóságban; vajon lesz-e elég élelmiszer és ivóvíz 2050-ben. Az élelmiszerpazarlás csökkentése és a tudatos élelmiszer kezelés az egyik fő feladatunk a fenntarthatósági törekvésekben.
Tölts el egy kellemes estét a Kutatók Éjszakáján a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán, ahol érdekes előadásokkal várunk a fenntarthatóság jegyében.
Időpont: 2024. szeptember 27. (péntek), 19:00-21:10
Helyszín: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10., A épület, földszint, A/8 terem
Minden érdeklődőt várunk szeretettel!
Only with Hungarian knowledge
Nem regisztrációköteles