Kutatók Éjszakája a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán

 

A kutatók a hétköznapjainkat meghatározó folyamatok mögött álló színes egyéniségek – ezt igyekszik bemutatni évről-évre szeptember utolsó péntekén a Kutatók Éjszakája. Karunkon immár 15. éve mutatjuk be érdekes, izgalmas, olykor meghökkentő programok keretében a tudományos módszereket és eredményeket, hozzuk közelebb a mindennapokhoz a tudósokat és kutatókat érthető, élvezhető, szórakoztató formában. Ezen az estén az érdeklődők megismerkedhetnek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával, megtudhatják, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket.

A sokéves hagyománynak megfelelően kinyílnak a laborajtók, kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak az ott dolgozó szakemberekkel, kipróbálhatják eszközeiket, találmányaikat, megismerhetik a munkájukat előadások és interaktív, tudományos-szórakoztató programok keretében.

Kedves Látogató, amennyiben a Természettudományi Kar programjai iránt érdeklődik, azokat az alábbi linken böngészheti: http://kutatokejszakaja.pte.hu/ttk

Várjuk szeretettel! PTE Természettudományi Kar

Alkalmak
2023-09-29
16:00 - 22:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Nem regisztrációköteles