Felvillanyozott égbolt, avagy a környezettudatos repülés jövője

 

Hogyan forradalmasítják a jövő légiközlekedését a Rolls-Royce Electrical mérnökei? Hol tervezik, fejlesztik és tesztelik a teljesen új technológiai innovációkat? És vajon milyen lesz a karbonsemleges repülés a jövőben?

A nagy múltú vállalat hazai leányvállalatánál dolgozó, több mint 100 mérnök olyan egyedülálló energiaátalakító- és hajtásrendszereket fejleszt, amelyek teljesen elektromos és hibrid-elektromos repülőgépek meghajtását végzik. Munkájuk során egy olyan új iparág jövőjét alakítják, ahol nincsenek kész válaszok, senki nem csinálta a mérnöki csapat előtt azt, amin jelenleg a Rolls-Royce munkatársai dolgoznak. Ezért sok esetben ők bizonyulnak a légiközlekedést és milliók életét formáló megoldások úttörőinek.

A Rolls-Royce Magyarország munkatársai egy vezetett túra keretében nyújtanak betekintést a hazai iroda működésének mindennapjaiba, bemutatják a tesztlabort, a legfontosabb technológiai innovációikat, komponenseket.

Szabó Péter, a Rolls-Royce Magyarország csoportvezetője és vezető mérnöke, valamint Fodor Tamás kutatási és fejlesztési mérnök kalauzolja majd a vendégeket és adnak majd betekintést a fejlett légiközlekedés formáló mérnöki újdonságokban, Dr. Balázs Gergely György, a Rolls-Royce Magyarország ügyvezető igazgatója pedig a fenntartható repülés jövőjéről tart izgalmas előadást.

Alkalmak
2023-09-29
15:00 - 16:30
2023-09-29
17:00 - 18:30
2023-09-29
19:00 - 20:30

Also for foreigners

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles