BONCTERMI LÁTOGATÁS 1.

 

Bonctermi látogatás: Az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet boncterme a Kutatók éjszakáján olyan világba kalauzolja a látogatót, ahol sajátos módon találkozik egymással az élet vége és a fiatal orvos(jelölt) pályájának kezdete. Ezen az estén az egészségügytől független embereknek is lehetősége nyílik saját testük általános felépítésével közelebbről megismerkedni –ezúttal azonban nem színes ábrákon, hanem valódi szervek és testrészek segítségével. Az 1 órás vezetés alatt elsősorban a szervek általános küllemét és néhány gyakoribb betegség anatómiai helyét és alapjait igyekszünk bemutatni, de látható lesz néhány megbetegedett szerv készítménye is. Az érdeklődök további kérdéseire az intézmény oktató és hallgató munkatársai készséggel válaszolnak. Javasolt megjelenés: zárt cipőben. Kérjük, hogy a látogatás időtartama alatt a kegyeleti szempontoknak megfelelő viselkedést tanúsítsanak. KÉP- ÉS HANGFELVÉTEL KÉSZÍTÉSE TILOS! KORHATÁR: 18 ÉV. CSAK REGISZTRÁLT LÁTOGATÓK LÉPHETNEK BE.

Dr. Pálfi Emese:

2012-ben szerzett biológus diplomát, PhD-ját 2019-ben szerezte meg a Semmelweis Egyetemen. 2015 óta az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet oktatója. Német, angol és magyar nyelven tart gyakorlatokat, tantermi előadásokat orvos- és fogorvostan-hallgatóknak. Érdeklődési területe a központi idegrendszer egyes részei. Dr. Székely Réka:

2021-ben szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen. Egyetemi tanulmányaival párhuzamosan demonstrátorként és megbízott oktatóként dolgozott az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetben. 2021 szeptemberétől az Intézet anatómia oktatója és PhD hallgatója. Magyar és német nyelven tart gyakorlatokat orvos-és fogorvostan-hallgatóknak. Érdeklődési területéhez tartozik a különböző betegségmodellek létrehozása kadáveren, valamint ezek felhasználása az orvosi szak- és továbbképzéseken.

Alkalmak
2022-09-30
17:00 - 18:00
2022-09-30
18:30 - 19:30
2022-09-30
20:00 - 21:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás szükséges

Regisztrációköteles