Génjeinkben a hiba? - Génjeinkeben a megoldás!

 

A 20. század második felében rendkívüli módon felgyorsult a genetika fejlődése és még ma is egy rendkívül intenzív, a teljes medicina fejlődésére igen erős hatással bíró fejlődésnek lehetünk a szemtanúi.

Most az Európai Kutatók Éjszakájan meghívunk minden érdeklődőt egy izgalmas és informatív plenáris előadásra a klinikánk gyönyörű nagy előadójába, ahol rövid betekintés adunk a genetika múltjából, jelenéből és a jövőjéből.Ezen a rendhagyó, 3 rövid előadást tartalmazó eseményen mélyreható betekintést nyerhetnek a magzati genetikai vizsgálatokba, a személyre szabott daganatgenetika diagnosztikába és terápiába, valamint a farmakogenomika izgalmas világába.

Az előadások lehetőséget bizosítanak a résztvevőknek, hogy mélyebben megértsék a genetika és gyógyítás közötti összefügéseket, megismerjék a jelenlegi terápiás lehetőségek előnyet és korlátait, valamint a jővőbeli lehetőségeket ezekben a komoly egészségügyi témákban. Várunk mindenkit szeptember utolsó hétvégéjén és kérjük csatlakozzanak hozzánk az Európai Kutatók Éjszakáján, ahol a tudás és az inspiráció új szintje vár mindenkire.

Alkalmak
2023-09-29
17:00 - 17:45
2023-09-29
19:00 - 19:45

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles