Sejtéletképek

 

A szervezetünk számtalan csodát rejt, és ezek közül sokat esélyünk sincs meglátni szabad szemel. Mégis rengeteg mód van arra, hogy meglessük ezeket az apró csodákat, testünk milliárdnyi sejtjét. Előadásomban mesélek Nektek arról, hogyan tartjuk és vizsgáljuk a sejteket, hogy egyre tisztábban láthassunk egészség és betegség dolgában. Néhány kísérlettel megmutatom, milyen az, amikor fizika, kémia és biológia kéz a kézben segít közelebb kerülni az élet igazságaihoz, és ha szeretnétek, elmesélem nektek, mi keresnivalója van egy biológusnak a patológián. Gyertek el, hallgassátok meg a történeteimet, és bízom benne, hogy általuk jobban megismeritek majd Magatokat.

Az előadás 2022. szeptember 30-án 18:00-kor kezdődik, hossza körülbelül egy óra, utána lesz lehetőség kérdezni és beszélgetni.

Az érdeklődőket személyesen a Semmelweis Egyetem Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetének könyvtárába (1085 Budapest, Üllői út 26.) várom. Itt, a terem korlátozott befogadóképessége miatt csak tizenöten tarthattok velem.

A programon zoom rendszeren keresztül, online is részt lehet venni, melyhez ingyenesen letölthető a kliens a zoom.us oldalról. Csatlakozni a 99721629714 azonosító megadásával, vagy a https://semmelweis.zoom.us/j/99721629714 linken keresztül lehet.

Várlak benneteket szeretettel!

Alkalmak
2022-09-30
18:00 - 19:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles

Élő