Nézd meg, hogy tanulunk mi a digitális pedagógiai osztályainkban!

 

Gyere és tanulj egy kicsit a széchenyis diákokkal közösen úgy, ahogy mindig is szerettél volna tanulni! Nézd meg milyen lehetőséget kínál neked a Széchenyi István Gimnázium a digitális pedagógiai osztályában! Kérdezz meg mindent, ami érdekel az ott tanuló diákoktól és az ott tanító tanároktól!     

A látogatók egy 30 perces irodalom órának lehetnek aktív résztvevői a Széchenyi István Gimnázium egyik digitális pedagógiai osztályának, a 11.D osztálynak tanulóival közösen dolgozva. A tanulás a digitális pedagógiai osztályainkban megszokott módon, laptopokkal, különféle oktatási platformok felhasználásával történik majd, így valóban érdekes és lebilincselő lesz megtapasztalni a tanulásnak ezt az új formáját. Vendégeink a széchenyis diákok laptopjait használva, velük együtt dolgozva kapcsolódhatnak be a munkába, így testközelből élhetik át mindazt, ami a digitális pedagógiai osztályaink diákjainak a mindennapos tanulási élményt jelentik.

A 30 perces irodalom órát és a közös munkát követően a vendég diákok és szüleik kötetlen beszélgetésen vehetnek részt, amelyen lehetőségük lesz megkérdezni mindent, amit tudni szeretnének erről a képzési formáról. Ezen a beszélgetésen a digitális pedagógiai osztályainkban tanuló diákok és az ezekben az osztályokban tanító tanárok is részt vesznek és válaszolnak a kérdésekre.

 

Alkalmak
2023-09-29
18:00 - 19:00

Only with Hungarian knowledge

Covid védettségi igazolás nem szükséges

Regisztrációköteles