A töktől a tökmagolajig. Termesztés, gasztronómia, kultúra
A program során a tök termesztését, a tökmagolaj készítését, felhasználását, az ehhez kapcsolódó gasztronómiai és kulturális vonatkozásokat mutatjuk be elsősorban az Őrség és a Muravidék területére kalauzolva az érdeklődőket. A témát fotókiállítással, filmvetítéssel, előadásokkal és kerekasztal-beszélgetéssel, kézműves foglalkozással és kóstolással járjuk körbe. Az estet népzenei és néptánc bemutató zárja néprajz szakos hallgatóinktól. A program az SZTE BTK Társadalomtudományi Intézet, Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék szervezésében valósul meg.
![](/images/pictograms/heart_0.png)
![](/storage/10847/bS659cWUVU0Zh0Lsbe4BQFGxvBUG28waAu0y1lPQ.jpg)
Also for foreigners
Covid védettségi igazolás nem szükséges
Nem regisztrációköteles