Pannon Egyetem

Több mint hét évtizedes kiemelkedő tevékenységének köszönhetően a Pannon Egyetemet napjainkban már a magyar felsőoktatás meghatározó, elismert intézményeként tartják számon. A közép-dunántúli régió vezető egyetemeként a minőségi oktatást képviseli a térség gazdasági-, társadalmi- és kulturális szempontból legfontosabb városaiban, azaz Veszprémben, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Kőszegen. Az oktatás mellett kimagasló az egyetem kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenysége is, melyet hazai és nemzetközi viszonylatban is meghatározó vállalati szereplőkkel közösen végez.

Joggal mondhatjuk, hogy a Pannon Egyetem a tudás mellett érvel, hiszen tudományt ápol és teremt, kultúrát őriz és közvetít, minőséget formál és egyetemet épít, új perspektívát kínál oktatói, kutatói, hallgatói és a tágabb értelemben vett szakmai közösség számára a régióban, Magyarországon és Európában egyaránt.

A Kutatók éjszakája programsorozathoz kapcsolódva ismét kinyitja a tudományos világ kapuit a Pannon Egyetem, amely az általa képviselt tudományterületek mindegyikén (gazdaságtudományi-, mérnöki-, informatikai-, bölcsészet- és társadalomtudomány) változatos, érdekes, látványos előadásokat, bemutatókat kínál minden korosztály számára.

https://uni-pannon.hu/

cHJAdW5pLXBhbm5vbi5odQ==

KzM2ODg2MjQwMDA=

twitter facebook instagram

Programok
8200 Veszprém,
Egyetem utca