evosoft Hungary Kft.

Az evosoft Hungary Kft. a Budapest Business Journal felmérése szerint Magyarország vezető szoftverháza (Budapest Business Journal Book of Lists 2019/2020, Szoftverfejlesztők), a Siemens Advanta egyik legfontosabb stratégiai partnere, és a hazai informatikai piac meghatározó, stabil szereplője. Az evosoft Hungary Kft. 100 %-ban az evosoft GmbH leányvállalata, amely a Siemens Advanta része.

A Siemens AG stratégiai fontosságú kutatási-fejlesztési partnereként a technológiai óriás szinte valamennyi szakterületén jelen vagyunk, egyre több termékfejlesztési és rendszertesztelési feladatot és egyre több felelősséget kapva az új megbízásokkal.

Az evosoftnál ma már több mint 1800 fő dolgozik, 2021-ben árbevételünk tisztán szoftverfejlesztésből meghaladta a 28 milliárd forintot. Dinamikus fejlődésünket az is mutatja, hogy vállalatunk 2021 januárjától új budapesti telephelyre költözött. A XI. kerületi Infoparkban, mindössze néhány percnyi sétára a Műegyetemtől található a legmodernebb technikával felszerelt, LEED Gold minősítéssel rendelkező székhelyünk. A 6 emelettel és 4 mélygarázsszinttel rendelkező épület ad helyet a Budapesten dolgozó valamennyi munkatársunknak. Vidéki telephelyeinket Miskolc mellett Szegeddel bővítettünk, és mindkét régióban a térség meghatározó IT szereplőjévé léptünk előre.

https://www.evosoft.hu/

c2FsZXNAZXZvc29mdC5odQ==

KzM2MTM4MTY0MDA=

twitter facebook instagram

Programok
1117 Budapest,
Magyar Tudósok körútja 11.
Gépkocsival a Lágymányosi vagy Petőfi hídról, illetve Dél-Buda irányából is megközelíthető. M4 metróval, a 17, 41, 47, 48, 56-os villamosokkal (Újbuda-központ), az 1-es és 4-6-os villamosokkal, valamint a 133E és 153 buszokkal is elérhető.