Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

Az OGYÉI gyógyszerfelügyeleti-, piacfelügyeleti-, egészségügyi géntechnológiai hatósági, továbbá adatgyűjtési, elemzési, értékelési, kutatási, szakértői és szakmai módszertani támogatási feladatokat lát el.
Szakterülete közé tartozik a gyógyszerellátás, a gyógyszertárak működésének és gyógyszerellátási tevékenységének ellenőrzése, koordinálása, a megyei, illetve fővárosi tisztifőgyógyszerészek, tisztigyógyszerészek felügyelete, az élelmezés- és táplálkozás-egészségügy, a kozmetikai termékek hatósági felügyelete, emellett a tudományos kutatási, képzési, továbbképzési, értékelési szakvéleményezési, koordinálási, szakmai módszertani, szakmai felügyeleti, tájékoztatási, valamint a hazai, nemzetközi és tagállami szakértői feladatok is.
Az OGYÉI ellátja a gyógyászati segédeszközök minősítésével, az egészségügyi szolgáltatók orvostechnikai, technológiai beruházásaival, üzemeltetésével kapcsolatos szakértői feladatokat.
Emellett egészségügyi technológiaértékeléseket, valamint finanszírozási protokollokkal kapcsolatos kutatásokat végez a támogatáspolitika területén.

https://ogyei.gov.hu/

ZXZlbnRAb2d5ZWkuZ292Lmh1

twitter

Programok
1135 Budapest,
Szabolcs utca 33.