Széchenyi István Egyetem

Többek között 14 képzési területen több mint 65 szak közül válogathatnak a felvételizők az Egyetem képzési palettáján. A tudomány területei között megtalálható a jogi, igazgatási, gazdasági, társadalomtudományi, mérnöki, agrármérnöki, bölcsészeti, informatikai, pedagógiai, nemzetközi, egészségügyi, szociális, művészeti és sporttudományi terület egyaránt. A szakok az Egyetem 9 karához kapcsolódnak, amelyek közül az egyik kar helyileg Mosonmagyaróváron található.

Az intézményben lehetőség van számos céges és alapítványi ösztöndíj elnyerésére. Széleskörű sportolási lehetőségek állnak a hallgatók rendelkezésére az Egyetem campusán lévő két sportcsarnokban és egyéb sport létesítményeiben. Rendkívül kedvező áron juthatnak kollégiumi lakhatáshoz az Egyetem hallgatói. A szakmai tudás megszerzése mellett, a különböző egyetemi és hallgatói szervezeteknek köszönhetően szintén számos élménnyel gazdagodhatnak az itt tanulók, hiszen rengeteg egyetemi, kari, illetve szakrendezvényen is részt vehetnek. Ilyenek például a különböző szakbográcsok, a Gólyahét, a SZEN – Széchenyi Egyetemi Napok, a Gólya- és Öregdiák Bál, a karestélyek, szakestélyek és a szakmai kirándulások.

Jelenleg a Széchenyi István Egyetem öt kollégiummal rendelkezik, amelyben összesen mintegy közel 3000 főt tud elszállásolni. Ebből az egyik kollégium Mosonmagyaróváron található. Az egyik legnagyobb befogadó képességű, központi Hegedűs Gyula Kollégium kívül is és belül is felújításra került, valamint további két szárnnyal bővült, mely a Multifunkciós Épület nevet kapta.

felveteli.sze.hu

ZmVsdmV0ZWxpQHN6ZS5odQ==

KzM2OTY2MTM2MTA=

twitter facebook instagram

Programok
9026 Győr,
Egyetem tér 1.