Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Karunk - az 1960-as évek óta folyó élelmiszermérnök képzés mellett - közel másfél évtizede a műszaki képzési területet érintő szakstruktúra-fejlesztési programot indított. Ez idő alatt gépészmérnök, mechatronikai mérnök és műszaki menedzser alap- és mesterszakkal, valamint ipari termék és formatervező alapképzési szakkal bővült a műszaki szakkínálatunk. A fenti szakokhoz kapcsolódóan létesült laborokban színes programokkal várjuk az érdeklődőket.
Mesterséges membránok előállítása és használata a víz- illetve szennyvíztisztításban
Zöld körök: Semmi nem vész el, csak átalakul!
Hulladékból érték: lehetőségek, példák, problémák
Hogyan válj érzékszervi bírálóvá?
Mit eszünk ma? - élelmiszerek kémikus szemmel 3.
Kik laknak az élelmiszereinkben?
Barangolás a mechatronika játszóterén
Moszkvai krt 9.